Kiderült, mikor jön globálisan a Vivo X90 sorozat

A kínai vállalat nemrég bemutatta legújabb csúcskészülékeit, most pedig kiderült, hogy a globális piacon mikor fognak bemutatkozni a termékek. Mutatjuk a részleteket.

A Vivo az egyik legnagyobb kínai vállalat, ami igaz, hogy a magyarországi piacon nem elérhető hivatalos forgalmazóktól, viszont egyre jobban kezd elterjedni az európai piacon is. A cég több csúcskategóriás terméket is kiadott az utóbbi időszakban, de a jelenlegi legjobb a Vivo X90 sorozat.

A forrás megjegyzi, hogy a termékek kínai bemutatója után nem volt szó arról, hogy a nemzetközi porondon is megjelennek majd a készülékek, viszont a napokban feltűnt egy Twitter plakát, amin a Vivo X90 sorozat szerepel, emellett kiderült, hogy a bemutatási dátum 2023. január 31-re eshet majd.

A sorozat összesen három tagból áll, kapható a Vivo X90, a Vivo X90 Pro és a Vivo X90 Pro+. Utóbbi a legerősebb kiadása a sorozatnak, amiből ki lehet következtetni, hogy hardveresen egy Snapdragon 8Gen2 SoC lapka dolgozik a készülékben 12 GB RAM, valamint 256 GB vagy 512 GB belső tárhely társaságában. Szoftveresen alapból az Android 13-as rendszer fut rajta, ami egy ilyen terméknél alapnak mondható. Sajnos egyelőre az árazásról még nem tudunk semmit, de hamarosan biztosan ez is ki fog majd derülni.


Forrás