Képeken a Vivo hajlítható kijelzős okostelefonja

A kínai vállalat hamarosan piacra dobhatja a saját hajlítható kijelzős okostelefonját, amiről a napokban több kép is kiszivárgott. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

Ha valaki figyeli a híreket, akkor észrevehette, hogy szinte hetente jelennek meg olyan hírek, amik arról szólnak, hogy valamelyik kínai vállalat piacra dobott, vagy piacra fog dobni a jövőben egy hajlítható kijelzős okostelefont. A mostani hír is erről szól, ugyanis hamarosan a Vivo is bemutathatja a saját hajlítható kijelzős okostelefonját a Flip szériába.

Kétségtelen, hogy ha világviszonylatba nézzük, akkor a Samsung Galaxy Z Flip sorozat tarol a globális piacon, Kínában viszont vannak alternatívák több kínai márkánál is, persze meg kell jegyezni, hogy összességében egyik sem lesz olyan, mint a fentebb említett termék, hiszen az alapokat a Samsung fektette le, így mindig egy kicsit előnybe lesznek a konkurenciához képest.

A Vivo X Flip okostelefon a forrás szerint valamikor a következő év elején fog hivatalosan is megjelenni, bár pontos információ ezzel kapcsolatban még nincs. Hardveresen alapból a készülékben egy nyolcmagos Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka fog dolgozni, így mindenképpen adott lesz a csúcsteljesítmény. A kameralencsék felbontása még nem ismert, viszont a kiszivárgott képen jól kivehető a Zeiss felirat.


Forrás