Megvan mikor jön a Vivo X Fold+

A kínai vállalat napokon belül piacra dobhatja a következő generációs hajlítható kijelzős okostelefonját Vivo X Fold+ néven. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a készülékről.

A Vivo hamarosan piacra dobhatja a következő generációs hajlítható kijelzős okostelefonját Vivo X Fold+ néven, ami egyben azt is jelenti, hogy idén ez lesz már a második ilyen típusú termék, amit a vállalat piacra dob. A hivatalos bemutatás szeptember 26-án fog majd megtörténni Kínában.

Várhatóan ez a termék is csak a saját piacukon lesz elérhető, de erről még nem érkeztek pontos információk, sem arról, hogy milyen áron fog majd megjelenni a termék.

Az szinte már biztos, hogy egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka fog majd benne dolgozni, ami el is várható, emellett pedig 12 GB RAM és akár 512GB belső tárhely is helyet kaphat. Ezt az információt az AnTuTu-ról tudta meg a forrás, így ez szinte már biztosra is vehető.

Az is kiderült, hogy egy 120 Hz képfrissítésű kijelzőt fog megkapni majd, ami biztosan OLED lesz. Az akkumulátor kapacitása 4730 mAh-es lehet, amit akár 80W-al lehet majd tölteni vezetékesen, vezeték nélkül pedig 50W-al. Mindezek mellett új színek is megjelenhetnek, de ezeket akkor fogjuk részletezni, ha bemutatkozott a Vivo X Fold+.


Forrás