Jobb éjszakai fotózással jön a Samsung Galaxy S23 Ultra

Forrás:gsmarena

A dél-koreai vállalat napokon belül bemutathatja a Samsung Galaxy S23 Ultra okostelefont, ami egy hivatalos promóciós videó szerint jobb éjszakai fotózást hozhat el.

A Samsung Galaxy S23 Ultra minden bizonnyal február 1-én fog bemutatkozni és a jelek szerint ez lehet majd a legerősebb Samsung Galaxy okostelefon a piacon.

A tavalyi évben a Samsung Galaxy S22 Ultra is nagyon népszerű volt, a magas árazás ellenére, az idei évben pedig ezt túlszárnyalhatja az új modell, ugyanis sok mindenben le fogja majd körözni az előd modellt.

Az egyik ilyen dolog az a kamera, ugyanis a hivatalos promóciós videók szerint is jobb képminőségre számíthatunk nappal és éjszakai is. A főkamera a hátlapon 200 MP-es lesz majd, ami új távlatokat nyithat meg, emellett maradhat a 10X optikai zoom is, amivel akár 100X-os nagyítást lehet majd elérni.

Ezzel a nagyítási szinttel és a megnövekedett szenzorral még jobb minőségű holdfotókat lehet majd készíteni, amire a gyártó fel is hívja a figyelmet. Azt sem szabad elfelejteni, hogy hardveresen is a jelenlegi legerősebb Snapdragon 8Gen2 SoC lapka egyedi változata fog majd a termékben dolgozni, amivel biztosan javulni fog a mesterséges intelligencia is.


Forrás