Jöhet a Poco X4 5G

poco-logo-cover

A Xiaomi hamarosan egy újabb termékkel állhat elő, mégpedig a Poco almárkájában. Mutatjuk, hogy mit pletykálnak a Poco X4 5G okostelefonról.

crypto50

A napokban egy thaiföldi tanúsítványban tűnt fel az új készülék modellszáma, ami megegyezik a Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G Global verzió számával. Állítólag a termék Poco X4 5G néven debütálhat az adott térségben, de biztos információk egyelőre, erről még nincsenek.

A Poco X4 5G Android 11-el érkezhet meg a piacra, emellett a specifikációi teljesen megegyeznek a Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G okostelefonéval. Hardveresen egy nyolcmagos Snapdragon 695 dolgozhat majd a készülékben, a benchmark lista szerint, minimum 6 GB RAM társaságában. A belső tárhely 128 GB lehet, de akadhat majd nagyobb kivitel is egyaránt.

A kijelző egy 6,67 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű AMOLED kijelző lehet, amin egy 16 MP-es szelfi kamera található meg Infinity-O kivágásban. A hátlapon, a LED villanó mellett összesen négy lencsét kapunk: egy 108 MP-es főkamerát, egy 8 MP-es ultraszéles látószög lencsét, valamint egy 2 MP-es makró és 2 MP-es mélység lencsét.

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit egy 67W-os vezetékes töltővel lehet feltölteni. Az árazásról és pontos megjelenésről egyelőre nincs hír, de egybe eshet a globális verzió (Note 11 Pro) forgalmazásának a kezdetével.


Forrás