Jön a hajlítható kijelzővel szerelt Honor Magic V

honor

A hajlítható kijelzős termékek piacára most belép a Honor is. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a Honor Magic V telefonról.

crypto50

Az idei évben elég sok hajlítható kijelzővel felszerelt okostelefont mutattak be a gyártók. Az eddigi versenyszereplők mellett (Huawei, Samsung) a Xiaomi és az Oppo is bemutatta a saját megoldását. A szivárgások szerint a Honor is bemutathatja hamarosan a saját készülékét, ami Honor Magic V néven jöhet.

A kínai cég a napokban egy olyan információt osztott meg a nagyközönséggel, hogy érkezik hamarosan az első hajlítható kijelzős okostelefonjuk. Egy előadásról kiszivárgott dia pedig azt mutatja meg, hogy Snapdragon 8Gen1 SoC processzor dolgozhat a készülékben, így ez lehet az első csúcslapkával felszerelt készülék. Persze nem az utolsó, hiszen a 2022-es évben számos új termék érkezhet meg ebbe a kategóriába.

honor

Állítólag a következő hónapban fogják bemutatni a Honor új okostelefonját, ami minden bizonnyal Kínában debütálhat elsőként, aztán később több piacon is megjelenhet. A kialakítás nagyon hasonlíthat a Samsung Galaxy Z Fold 3-ra. A külső kijelző 6,5 colos lehet, míg a belső kijelző 8 colos. Ezeket a BOE szállítja majd, így kissé eltérhet a Samsung megoldásától. A hivatalos bemutatási dátumról és árazásról egyelőre nem tudni semmit, de amint több információ derül ki a termékkel kapcsolatban, mi megírjuk nektek.


Forrás