Jön a Oneplus 10T Marvel Edition

A kínai vállalat egy egyedi kiadású Oneplus 10T modellt fog piacra dobni, ami Marvel témájú lesz, ez pedig sokak számára vonzó lehet. Mutatjuk, hogy mit tudunk a termékről.

A kínai vállalat idei egyik legjobb okostelefonja a Oneplus 10T készülék lett, ami néhány nap múlva egy egyedi kiadásban fog megjelenni.

Hamarosan hivatalosan is megérkezhet a piacra a Oneplus 10T Marvel Edition, de sajnos egyelőre csak az indiai piacon fog debütálni a jelek szerint.

A képek alapján több egyedi tartozék is a csomag tartalma lesz, emellett a csomagoláson is szerepelni fog a Bosszúállók logója. A dobozban megtalálható lesz egy egyedi tok, egy az amerikai kapitány pajzsával díszített gyűrű, amit a készülék hátoldalára lehet ragasztani, valamint egy Fekete Párduc támájú telefon tartó.

Állítólag egyedül egy 16 GB RAM és 256 GB-os változat lesz elérhető, természetesen limitált számban, pontos információ viszont egyelőre nincs ennek a pontos számáról. Az biztos, hogy a termék ára mai árfolyamon számítva durván 260.000 Ft lesz, ami egyáltalán nem mondható soknak. Sajnos a forrás is megerősíti, hogy arról sincsen információ, hogy más piacokon elérhető lesz-e ez a speciális kiadás, vagy nem.


Forrás