Jönni fog a Huawei Mate 50, de nem tudni mikor

huawei

A kínai vállalat már egy ideje mélyrepülésben van az az amerikai szankciók miatt, viszont nem állnak le. Jöhet majd a Huawei Mate 50 készülék is, viszont nem tudni, hogy mikor.

crypto50

A Huawei-el szemben elrendelt szankciók igazán a tavalyi év végén látszódtak meg, hiszen az azt megelőző évhez képest 80%-al kevesebb-et adtak el a tavalyi évben. A cég viszont még mindig nem adta fel és újabbnál újabb terméket dob a piacra, természetesen Google szolgáltatások nélkül.

Az idei évben elkezdték forgalmazni a Huawei P50 Pro készüléket Európában is, emellett a Huawei P50 Pocket készüléket is, ami nagyon hasonlít a Samsung Galaxy Z Flip 3 készülékre.

Természetesen már nincs akkora piacra a Huawei termékeknek, mint volt, de egy réteget még mindig meg tudnak tartani.

A cég egyik vezetője a napokban azt nyilatkozta, hogy a cég egyik legjobb szériája, a Huawei Mate sorozat megkaphatja majd a Huawei Mate 50-es tagot, viszont arról nincs pontos információ, hogy mikor. Tehát tervben van, hogy piacra dobják a készüléket, viszont jelenleg azt mondják, hogy más termékek is vannak a cég kínálatában, amik meg ütik a legfelső szintet.


Forrás