Jövő hónapban jön a reklámokkal teli Netflix

netflix logo

Az egyik legnépszerűbb streaming szolgáltató egy nagy dologra szánta el magát, ami azt hozza el a felhasználóknak, hogy olcsóbban férhetnek hozzá a szolgáltatásokhoz némi feltételekkel.

A Netflix Magyarországon is az egyik legnépszerűbb stremaing platformnak mondható, ahol több egyedülálló sorozat is megtalálható, számos klasszikus és új film mellett.

Itthon némi lemaradása van az HBO Max-al szemben olyan értelemben, hogy nagyon sok film leginkább felirattal tekinthető meg, viszont összességében azt is ki kell emelni, hogy az oldal kezelőfelülete nagyon jó.

Ha valaki előfizet, akkor mindenképpen magas minőségű tartalmakat kap, aminek el is kérik az árát. Többféle csomag létezik, itthon például a legextrább durván 4500 Ft körül alakul. Itt több felhasználó is hozzáférhet a fiókhoz, valamint a tartalmakat a legmagasabb minőségben lehet megtekinteni.

Az utóbbi időszakban arról olvashattunk, hogy csökkent a cég növekedése, így a vezetőknek valamit lépnie kellett, ennek hatására érkezhetett meg az olcsóbb Netflix szolgáltatás.

Ez azt jelenti, hogy 7 dollárért havonta használni lehet az alkalmazást, viszont vannak benne hirdetések, ami néhány embernek zavaró lehet. 12 országban a következő hónapban el is indulnak már a csomagok, de Magyarország nincs a felsorolt országok között.


Forrás