Képeken a Google Pixel 7 Pro

Az amerikai vállalat hamarosan hivatalosan is bemutathatja a Google Pixel 7 Pro okostelefont, ami a valaha volt legerősebb Google készülék lehet. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla eddig.

A Google tavaly egy drasztikus változást hozott el az okostelefonjai körébe, hiszen egy teljesen új dizájnnal és saját fejlesztésű lapkával jelent meg a Google Pixel 6 sorozat, hamarosan pedig megérkezhetnek az utód modellek, köztük a Google Pixel 7 Pro készülék is.

A kiszivárgott képek alapján a fő védjegyeit megtartotta a cég az új dizájnvonalnak, a kamerasziget viszont kissé megváltozott, sokkal jobban ki lehet venni a kameralencséket, amin nagyon jól látszódik, hogy összesen három lencse fog helyet kapni a készüléken, állítólag a sima Google Pixel 7 modellben pedig kettő.

A legújabb szivárgások szerint hardveresen is tovább fog javulni a termék, hiszen a második generációs Tensor chipet kaphatja meg, amivel növekedni fog a teljesítmény, igaz a pletykák szerint nem olyan jelentős mértékben.

Ezeket a lapkákat is a Samsung fogja gyártani a cégnek. Nem csak ez az alkatrész lehet az egyetlen, amit a dél-koreai vállalat szállít majd a cégnek, hiszen a kijelző paneleket is a Samsung biztosítja majd.


Forrás