Képeken a Google Pixel 7a

Az amerikai vállalat hamarosan piacra dobhatja a Google Pixel 7a okostelefont, ami a Google Pixel 7 sorozat legolcsóbb tagja lehet majd. A napokban már a render képek is kiszivárogtak a készülékről, így valószínűleg nincs messze a bemutató.

A Google tavaly nagy újítást hozott el a Google Pixel 6 szériával, ugyanis tejesen megváltoztatta a készülékeinek a dizájnját, emellett saját fejlesztésű processzorok használatába kezdett, amik mindenképpen teszik a dolgukat, persze az adott évi Qualcomm csúcslapkától még elmaradnak.

Az idei évben megjelenő Google Pixel 7 sorozat még nagyobb durranást hozott el, ugyanis egyes teszt oldalak szerint, köztük a DxoMark szerint is jelenleg a Google Pixel 7 Pro okostelefon rendelkezik a legjobb kamerával a piacon, ami minden bizonnyal azért lehet, mert nagyon jó algoritmusokat ír a kamerákra a Google.

Hamarosan megérkezhet ezeknek a modelleknek az utódja, ami Google Pixel 7a néven kerülhet a boltok polcaira, kedvezőbb áron, mint társai.

A render képek szerint nem sokban fog eltérni a dizájn a csúcsmodellektől, csupán annyi jegyezhető meg, hogy a kávák kicsit vastagabbak, amik a kép alapján egyáltalán nem zavaróak. Ha a Google Pixel 6a okostelefonból indulunk ki, akkor itt is megfogja kapni a legújabb generációs Google Tensor chipet a készülék, így hardveresen nem lesz lemaradva a sorozat többi tagjától.


Forrás