Képeken a Honor X40 GT okostelefon

A kínai vállalat hamarosan egy új Honor X40 GT elnevezésű okostelefont mutathat be, amit már képeken is megtekinthetünk. Mutatjuk, hogy mit fog tudni a Honor X40 GT készülékről.

A Honor nemrég leleplezte a Honor X40 sorozatot, amik a középkategóriába érkeztek meg, erős specifikációkkal és dizájnos megjelenéssel.

A napokban megjelent szivárgásokból az derült ki, hogy hamarosan egy új taggal bővülhet majd a széria, ami a legerősebb hardverrel lehet felszerelve majd az X40 mobiltelefonok közül.

A Honor X40 GT hardveresen egy Snapdragon 888 processzorral lesz majd felszerelve, ami még mindig megállja a helyét a piacon, így ez a termék azoknak lehet majd jó, akik sokat játszanak a mobiltelefonjukon. A forrás szerint állítólag már ebben a hónapban meg fog jelenni a készülék, de valószínűleg ez is csak Kínában.

A megjelenést viszont beárnyékolhatja az, hogy több Honor okostelefon is érkehet majd, ugyanis a bemutatás kapujában áll a Honor 80 sorozat és az új hajlítható kijelzős Magic okostelefon is. Ha a dizájnt vesszük alapul, akkor megegyezhet majd a többi termékkel, maradhat a hátlapon a kör alakú kamerasziget, ami két lencsét tartalmazhat majd.


Forrás