Képeken az új olcsó Oneplus vezeték nélküli fülhallgató

oneplus

A Oneplus egyre több terméket dob piacra a TWS készülékekből is. Most egy újabb készüléket mutathatnak be hamarosan, aminek kiszivárogtak a tulajdonságai.

crypto50

A Oneplus leginkább az okostelefonjairól ismert, de több viselhető eszközzel is rendelkezik, például fülhallgatókkal. Egy új szivárgás szerint, hamarosan érkezhet a Oneplus Buds Z2, ami az olcsó kategóriába indulhat harcba.

Számos újdonságot kap a készülék. Ilyen a továbbfejlesztett aktív zajszűrés, aminek segítségével könnyebben kiszűrhetőek a külső zajok. Emellett védelem tekintetében is erősnek mondható, hiszen a fülhallgatók IP55-ös, míg a tok IPX4-es vízállósági tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ez hasznos lehet sportolásnál, vagy például egy gyenge zápornál.

oneplus

A kis bogyók összesen 40 mAh-es akkumulátorokkal rendelkeznek, míg a töltőtok 520 mAh-es. A cég szerint összesen 27 óra üzemidő nyerhető ki a termékből játékmódban, aktív zajszűrő használatával, míg anélkül 38 óra. A töltés is gyorsan megy, hiszen állítólag mindössze 90 perc szükséges ahhoz, hogy 0-100%-ra töltsön fel a fülhallgató a dobozzal együtt. Ez USB Type-C porton történhet.

Természetesen a legújabb Bluetooth 5.2-es szabvány áll a rendelkezésre, ami biztosítja a gyors kapcsolódást és a biztos kapcsolatot. Kétféle színben lesz kapható: fekete és fehér színben. Hivatalos árazásról egyelőre nincs információ.


Forrás