Késhet az iPhone 14 széria megjelenése

apple

Az amerikai vállalat a tervek szerint heteken belül bemutathatja legújabb generációs készülékeit, de lehetséges, hogy a bevezetés késni fog. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

Az Apple a tervek szerint valamikor szeptemberben vagy októberben fogja megtartani a következő nagy eseményét, ahol bemutatkozhat az iPhone 14 széria, a legújabb Apple Watch okosóra és új táblagépek is jöhetnek. A legújabb pletykák szerint viszont késhet a bemutató.

Az iPhone 14 szériát a jelek szerint már nagyon sokan várják, hiszen több újítást is elhozhat, amikkel már régóta „adós” a felhasználóinak a cég, de a napokban kialakult helyzet miatt nem alakulnak túl jól a dolgok a vállalatnál.

A Kína-Tajvan viszony nem a legjobb napjait éli, ugyanis a sziget körül előbbi éles hadgyakorlatot tart. Ezt nem hirtelen felindulásból követték el, hiszen figyelmeztettek mindenkit, ha az amerikaiak beleszólnak a belügyeikbe, akkor balhé lesz. Ezt nem vették figyelembe, ugyanis az amerikai képviselőház elnöke a szigetre látogatott, ezért is van most feszült helyzet.

Ez viszont az egész okostelefon piacra is hatással lehet, ugyanis ott gyártják a legtöbb félvezetőt. Az Apple sem fog jól kijönni a helyzetből valószínűleg, hiszen az új szabályozások miatt késhetnek az alkatrészek az új termékek gyártásához. A forrás kiemeli, hogy ez csak egy plusz rossz probléma a cégnek, ugyanis állítólag az iPhone 14 Pro Max kijelzőkkel és kamera lencsékkel gyártási problémák vannak.


Forrás