Késnek az új kínai készülékek egy haláleset miatt

A napokban egy fontos hírt tettek közzé a kínai vállalatok, ami szerint a tervezett bemutatókat elhalasztják, mivel egy haláleset történt, amit tiszteletben tartanak.

Néhány nap alatt több készüléknek is meg kellett volna jelennie, hiszen a hivatalos bemutatási dátumok is ki lettek tűzve, viszont a napokban jött a hír, hogy meghalt Jiang Zemin, aki a kínai kommunista párt korábbi főtitkára volt, ezért borult minden, így az események tolódnak.

A nagyobb kínai vállalatok, mint például a Huawei most mutatott be volna néhány új okosórát, viszont hivatalosan is közzétették, hogy ezt későbbre halasztják.

Forrás:gsmarena

December 1-én érkezett volna a Xiaomi 13 sorozat is, ami már régóta be volt harangozva, viszont ezt az eseményt is elhalasztották, viszont azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikorra.

Mindezek mellett a kínai piacra szánt termékek is késnek, hiszen az IQOO 11 és az IQOO Neo 7 SE is december 2-án került volna bemutatásra a nemrég megjelent MediaTek Dimensity 8200-as lapkakészlettel, de itt is csúszásra kell számítani. A forrás megjegyzi, hogy egyelőre nincsenek még információk arról, hogy mikor pótolhatják az elmaradt eseményeket, de amint megtudunk valamit megírjuk majd nektek.


Forrás