Két Xiaomi mobilra már megérkezett az Android 11 béta

android-11-cover

A Xiaomi teljesítette korábbi ígéretét és elérhetővé tette a Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro készülékekre az Android 11 rendszer bétáját.

A múlt héten hallottunk arról először, hogy hamarosan a Xiaomi telefonjain is kipróbáltjuk az idén érkező Android 11 rendszert. Akkor azt az ígéretet kaptunk, hogy a Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro és a Poco F2 Pro modellekre érkezik az operációs rendszer béta verziója. Egy hétnek sem kellett eltelnie és a Xiaomi részben teljesítette is ígéretét, mivel valóban elérhetővé vált az Android 11 bétája két telefonjukra. A Xiaomi Mi 10 és Mi 10 Pro tulajok ugyanis már letölthetik a béta verziót. A Poco F2 Pro felhasználóknak még egy kicsit várniuk kell, erre az eszközre még nem érhető el a rendszer.

xiaomi-android-11

Mivel nem végleges verzióról van szó nem árt tájékozódnunk a Xiaomi fórumokon, hogy milyen hibákat is rejteget a béta. Az biztos, hogy nem mindennapos használatra szánt verzióról van szó. Annak a ki telepíteni szeretné, Mi 10-re innen tudja megtenni, Mi 10 Pro-ra pedig itt érhető el. Fontos kiemelni, hogy a telepítés adatvesztéssel is járhat, ezért mi nem is ajánljuk, hogy felrakjátok.