Kiderült a Xiaomi 13 sorozat megjelenési időpontja

xiaomi

A kínai vállalat néhány nap múlva bejelentheti a Xiaomi 13 sorozatot, aminek most kiderült a bemutatási dátuma. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Xiaomi 13 sorozatról már hónapok óta érkeznek a szivárgások, most viszont végre megtudhatjuk, hogy mikor érkeznek meg hivatalosan is. Egy szivárogtató megtudta, hogy a készülékek december 1-én kerülnek hivatalosan bemutatásra Kínában, persze ezt még a Xiaomi nem erősítette meg hivatalosan.

Itt leginkább a Xiaomi 13 és Xiaomi 13 Pro készülék fog érkezni, viszont lehetséges, hogy más termékek is megjelennek mellette.

A kiszivárgott képeken azt is megnézhetjük, hogy hogyan is fognak kinézni a termékek. Ha a hátlapot vesszük figyelembe, akkor első ránézésre a kamerasziget hasonlít az Apple megoldására a Pro szériában, csupán fordított helyen vannak a kamerák. A termék oldala nagyon hasonlítani fog az iPhone készülékek dizájnjára, a hátlap pedig kék és barna, ami valószínűleg bőr.

Hardveresen mindkét termék egy Snapdragon 8Gen2 SoC lapkát kaphat meg, így a kínai vállalat lehet az első, aki ezt az új chipet használhatja telefonjaiban, de az előző évből kiindulva itt semmi sem biztos, más kínai gyártók még rálicitálhatnak a cégre.


Forrás