Kiderült mi lesz a következő Motorola Razr egyik újítása

razr-2019-cover

Annak ellenére, hogy még elég kevés helyen kapni a Morotola RAZR 2019-et, már be is futottak a friss infók a folytatást illetően.


A Motorola Razr 2019 egy elég inspiráló összecsukható telefon volt a múlt évben. A készülék dizájnja azóta már a Samsungot is megihlette és a következő hónapban ők is előállnak majd egy hasonló modellel, ami Galaxy Z Flip néven debütálhat. A Motorola Razr 2019 különlegessége, hogy a kagylótelefonok dizájnját ötvözték az összecsukható telefonokéval. Így a Razr-t szétnyitva egy egy 6,2 hüvelykes megjelenítő áll rendelkezésünkre. Összecsukott állapotban pedig sok helyet nem foglal el a zsebünkben és így is kapunk egy kicsi 2,7 hüvelykes megjelenítőt, amin például zeneszámokat tudunk váltani, vagy értesítéséket elolvasni.

Már korábban is felmerültek pletykák a razr folytatásával kapcsolatban, most viszont úgy néz ki, hogy az első körben csak egy kisebb fejlesztést kap majd az eszköz. Mint tudjuk a tavaly bemutatott modell nem rendelkezett csúcslapkával, benne egy Snapdragon 710 rendszerchip kapott helyet. Ebből adódóan az 5G támogatásnak is búcsút kellett intenünk.

Viszont úgy néz ki, hogy hamarosan ezt is pótolják, mivel egy 5G változatot is fog kapni a Razr. Ebbe ha minden igaz Snapdragon 765G processzor fog már kerülni, ami már képes 5G adatkapcsolatra. Az érkezésével kapcsolatban viszont még nem tudni semmit. Valószínűleg sokan már annak is örülnének ha a Razr 2019 megvásárolható lenne hazánkban, reméljük ennek is eljön majd az ideje.