Képeken az új olcsó Motorola G23

motorola logo

A Motorola hamarosan egy új okostelefont mutathat majd be Motorola G23 néven, amit most képeken is megtekinthetünk. Mutatjuk, hogy mit tudunk az újdonságról.

A napokban több Motorola okostelefonról is érkeztek szivárgások, köztük a Motorola G13 és Motorola G23 készülékről is, amik az olcsóbb árkategóriában fognak megjelenni. Utóbbi készülékről képeket is láthatunk már, amiből több információ is kiderült.

A bemutatási dátum egyelőre még nem ismert, viszont a jelek szerint hamarosan megjelenhet majd a készülék, durván az 50.000 Ft-os ár szegmensben.

Ahogyan azt a forrás is megjegyezte, első ránézésre igencsak hasonlítani fog majd a Xiaomi Redmi előző évben megjelent modelljeire, de ugyan úgy összefüggésbe hozható az Oppo vagy éppen a Realme okostelefonokkal is megjelenés szempontjából. Így elég nehéz megkülönböztetni őket egymástól, de lehet ez is a cél, ezt nem tudhatjuk. A kijelző elég nagy kávákkal rendelkezhet majd, a szelfi kamera pedig Infinity-O kivágásban fog elhelyezkedni.

Összesen háromféle színben érkezhet majd a termék: fekete, fehér és zöld színben. Hardveresen a termék a szivárgások szerint egy nyolcmagos MediaTek Helio G85 lapkát kaphat meg az akkumulátor kapacitása pedig 5000 mAh-es lehet. Azt is tudjuk, hogy a hátlapi főkamera 50 MP-es lesz, mellette pedig még két lencse szerepelhet.


Forrás