Képeken az új olcsó Motorola G13

motorola logo

A kínai vállalat hamarosan piacra dobhatja a Motorola G13 okostelefont, ami a napokban képeken is feltűnt, így valószínűleg egyre közelebb van a megjelenés.

A Motorola a 2023-as évben sem akar lemaradni semmi jóról, amit jól mutat az is, hogy új készülékekről érkeznek a szivárgások folyamatosan, köztük az olcsóbb Motorola G13-ról, ami a napokban képeken is megjelent az interneten, ami alapján nem mondható meg, hogy melyik szegmensben került majd értékesítésre a termék, mivel elég dizájnos.

A forrás kiemeli, hogy azt egyelőre még nem tudni, hogy a pontos megjelenés mikorra eshet majd, de valószínűleg a közeljövőben többet fogunk majd erről megtudni. Azt már tudni lehet, hogy 4G képes lesz majd a termék, a többi hardveres specifikációra pedig még várnunk kell.

Ha megnézzük a képet, akkor több mindent megtudunk a termékről. Az egyik a hátlapi kamerák száma, ami összesen két darab lesz egymás alatt elhelyezkedve, ami közül a főkamera felbontása 50 MP-es lesz.

Az előlapon Infinity-O kivágásban helyezkedik el a szelfi kamera. Az oldalak nincsenek lekerekítve, sem elől, sem hátul, ami így igencsak beleillik a mai trendbe. Azt is érdemes még kiemelni, hogy annak ellenére, hogy az olcsóbb szegmensben lesz megtalálható, a töltési csatlakozó USB Type-C port, ami mindenképpen figyelemreméltó.


Forrás