Itt az új Motorola Moto G73 120 Hz-es kijelzővel

A Motorola a napokban egy újabb okostelefont mutatott be a durván 100.000 Ft-os kategóriában Motorola Moto G73 néven. Mutatjuk, hogy mit tudunk a készülékről.

A Motorola a napokban több okostelefont is bemutatott, köztük a Motorola Moto G73-at is, ami az egyik legerősebb középkategóriás okostelefon lett a cég kínálatában. A készülék durván 120.000 Ft-os áron lesz megvásárolható egyféle kivitelben 8 GB/256 GB-os kiadásban, ami ezért a pénzért nem is sok.

Arról egyelőre még nem tudni, hogy a magyarországi piacra is elér-e a termék, de Európában biztosan kapható lesz.

Hardveresen a készülék egy nyolcmagos 6nm-en gyártott MediaTek Dimensity 930-as lapkát kapott meg, szoftveresen pedig alapból Android 13 fut rajta. A készülék rendelkezik sztereó hangzással is, az ujjlenyomatolvasó pedig az oldalán található meg.

A kijelző egy 6,5 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű IPS LCD panel, amin Infinity-O kivágásban kapott helyet a 16 MP-es szelfi kamera. A hátoldalon összesen két lencse szerepel, egy 50 MP-es főkamera és egy 118 fokos látószöggel rendelkező, 8 MP-es felbontású ultraszéles látószögű lencse. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit vezetékesen maximum 30W-al lehet majd feltölteni.


Forrás