Képeken a Motorola Edge 40 Pro

A Motorola hamarosan bemutathatja az új csúcskészülékét, ami a globális piacon is meg fog jelenni. Mutatjuk, hogy mit tudunk a Motorola Edge 40 Pro készülékről.

A Motorola az utóbbi években több csúcskészüléket is bemutatott már, aminek sorát hamarosan tovább bővíthetik, ugyanis globálisan is érkezhet a Motorola Edge 40 Pro.

Sajnos a pontos bemutatási dátum egyelőre még nem ismert, de biztosan közel vagyunk ehhez, hiszen már szinte minden specifikáció kiszivárgott, valamint képeken is megtekinthetjük már a terméket.

A képek alapján elmondhatjuk, hogy az előlapon ívelt kijelzőket fogunk kapni, a szeli kamera pedig Infinity-O kivágásban helyezkedik el az előlapon középre pozicionálva. A hátlapon összesen három kamera fog szerepelni egy négyzet alakú szigetben a LED villanó mellett, valamint a Motorola márkajelzést is megtaláljuk a készülék közepén.

A szivárgások szerint a termék hardveresen egy újgenerációs Snapdragon 8Gen2 SoC lapkát fog megkapni maximum 12 GB RAM és 256 GB belső tárhely társaságában. Az akkumulátor kapacitása 4600 mAh-es lesz, amit vezetékesen maximum 125W-al lehet majd feltölteni, vezetékesen pedig maximum 15W-al. Amit még érdemes kiemelni az a kijelző, ugyanis egy 6,67 colos FHD+ felbontású és 165 Hz képfrissítésű AMOLED kijelzőt fogunk kapni.


Forrás