Olcsó Motorola okostelefon érkezhet

motorola

A kínai vállalat hamarosan egy új olcsó kategóriás okostelefont dobhat piacra, amit most képeken is megtekinthetünk egy szivárgás miatt. Mutatjuk, hogyan fog kinézni a Motorola Moto E13.

A Motorola több készüléket is bemutatott az idei évben, amik között voltak csúcskategóriás termékek is, viszont az európai piacon leginkább az olcsóbb ár szegmensben tudnak magunknak teret nyerni. Az új termék is egy ilyen típusú készülék lehet, ami Motorola Moto E13 néven kerülhet piacra.

Sajnos arról egyelőre még nincs információnk, hogy hol lehet majd megvásárolni a készüléket, sem arról, hogy milyen áron nyit majd, leginkább az a biztos, hogy a belépő szegmensbe fog tartozni.

A képek alapján a termék dizájnos lesz, az előlapon vízcsepp kivágásban fog helyet kapni a szelfi kamera, a hátlapon pedig összesen két lencse szerepel egymás alatt.

Az okostelefon néhány hete Geekbench teszten járt, amiből kiderült, hogy hardveresen egy nyolcmagos Unisoc T606-ot fog megkapni 2 GB RAM és 32 GB belső tárhely társaságában. Állítólag az is szinte biztos, hogy alapból Android 13-as rendszer fog rajta futni. A szivárgás azt is megerősíti, hogy a készülék aljén USB Type-C port fog elhelyezkedni, ami mindenképpen biztató jel a töltési időtartamot figyelembe véve.


Forrás