Kiderült mikor mutatkozik be a Honor X10 Max

A Honor elnöke leleplezte le a Honor X10 Max bemutatójának időpontját, ami közelebb van mint gondoltuk és még egy képet is közzétett a mobilról.

A Honor elnöke Zhao Ming egy Weibo bejegyzés keretein belül tudatta velünk, hogy mikor lesz a X10 Max bemutatója. A közzétett poszt szerint július 2-án fogják bemutatni a nagyközönség részére a nevéből adódóan is méretes telefont. Zhao Ming egy képet is közzétett, amin egy kicsit közelebbről is megtekinthetjük a modellt. A kijelző mérete egyébként 7,2 hüvelykes lesz és állítólag támogatni fogja a DCI-P3 színtartományt. A nagy megjelenítő mellé egy viszonylag tetemes 5000 mAh-s akkumulátor jár majd, bár kisebb készülékben is találkoztunk már hasonló kapacitású teleppel.

A X10 Max ahogy mostanában a többi Honor vagy Huawei mobil egy MediaTek lakával, név szerint a Dimensity 800 processzorral fog bemutatkozni. Ebből adódóan biztosan lehetünk benne, hogy adott lesz az 5G támogatás is. A kamerákat illetően az már kiszivárgott, hogy a hátlapon 48 megapixeles főmodult találunk. Az előlapon lévő elsődleges szenzor pedig 16 megapixeles lesz. A rendszer Android 10, Google szolgáltatások nélkül, de a kezelőfelület már Magic UI 3.1 lesz.

honor-x10-max-2

A tegnapi napon egyébként kiszivárgott egy kép is az X10 Max-ról, ezen is az eszköz előlapját láthatjuk, akárcsak a fenti képen. Akadnak még tehát tisztázatlan részletek a telefonnal kapcsolatban, valószínűleg a bemutatóig minden kiderül majd a készülékről.

FORRÁSweibo
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.