Kiderült milyen hardverekkel érkezik a Nokia X71

A napokban a HMD global kiküldte meghívóit egy április 2-án esedékes bemutatóra, ahol a Nokia X71 vagy globális nevén a Nokia 8.1 Plus-ról rántják le a leplet, a készülék hardveres összetevői most a Geekbenchnek köszönhetően elég sokat megtudtunk.


A Nokia 9 PureView után egy középkategóriás mobillal fog bővülni a vállalat mobilportfóliójának választéka, legalábbis nagyon úgy tűnik a Geekbench adatlapon látható specifikációkból. A HMD Global Nokia X71 néven feltűnő modell várhatóan Snapdragon 660 processzorral fog debütálni, a benne lévő rendszermemória pedig 6 GB a Geekbench szerint. Ha minden igaz akkor a Nokia X71 itthon Nokia 8.1 Plus néven kerülhet fel a boltok polcaira, megjelenítője 6,2 hüvelykes lesz és az előlapi kamera a Huawei Nova 4-hez hasonlóan egy kameralukban kap majd helyet.

A hátlapján egy 48 megapixeles főkamerát találunk egy 120 fokos ultra széles látószögű modul társaságában és az ujjlenyomat olvasó is ezen az oldalon helyezkedik el. Elképzelhető, hogy a kínai változatból egy másik variánst is piacra dobnak, ami erősebb lesz hardveres fronton mint amit itthon tudunk majd beszerezni, hamarosan kiredül.

forrás: mysmartprice

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.