Kiderült, milyen lapkával jön a Honor Magic 5

Honor

A Honor hamarosan bemutathatja a Honor Magic 5 okostelefont, ami a következő csúcskészüléke lehet a kínai vállalatnak. Most kiderült, hogy milyen processzorral lesz felszerelve.

A Honor az idén rendesen belehúzott, hiszen van olyan szériája, ahol egy éven belül már két generáció váltás is történt, ami őrült tempónak mondható.

A cég nem csak a középkategóriában próbál teret nyerni magának, hanem a felső és prémium szegmensben is képviselteti magát néhány készülékekkel. A szivárgások szerint hamarosan tovább bővítik a termékpalettájukat, ugyanis érkezhet a Honor Magic 5 okostelefon.

honor

Arról pontos információ egyelőre nincs, hogy a bemutató mikorra várható, de ha cég készülékmegjelentetési tendenciáját vesszük alapul, akkor van rá esély, hogy heteket belül találkozhatunk is a készülékekkel. Néhány információ már ki is szivárgott, így a kereteket tudjuk a terméknél.

Nem meglepő módon hardveresen egy Snapdragon8 Gen2 SoC fog dolgozni a készülékben, a töltési sebesség 100W lesz vezetékesen, vezeték nélkül pedig 50W, továbbá lesz IP68-as vízállósági tanúsítvány is, a főkamera pedig 50 MP-es lehet. A kijelző állítólag ívelt lesz a mérete pedig 6,8 colos.


Forrás