Kiderült, milyen processzort kap a Honor 80

A kínai vállalat néhány nap múlva hivatalosan is bemutathatja a Honor 80-as sorozatot, köztük a Honor 80-as készüléket, amiről most kiderült, hogy milyen processzort fog megkapni.

A Honor a hivatalos megerősítések szerint november 23-án fogja bemutatni a legújabb szériáját, aminek tagjai jelentősen eltérhetnek egymástól tudásban. Egyrészt a Honor 80 Pro+ hardveresen egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapkával lehet felszerelve, ami jelenleg az egyik legerősebb processzor a piacon.

Minden bizonnyal a sima Honor 80 a középkategóriás mezőnybe fog érkezni, amit a napokban megjelent hírek is megerősítenek, ugyanis hardveresen egy új Snapdragon 782G lapkával lesz felszerelve, ami minden bizonnyal a Snapdragon 778G újabb kiadása.

Szoftveresen szinte biztos, hogy az Android 13 alapokon futó MagicOS legújabb kiadását fogják megkapni a termékek. Természetesen itt adott a Google szolgáltatások támogatottsága.

Várhatóan elsőként csak Kínában lesznek beszerezhetőek a Honor 80-as széria tagjai, de a következő évben arra számíthatunk, hogy az európai piacra is meg fognak érkezni, ha az előd szériákból indulunk ki. A sorozat tagjai közül a Honor 80 Pro+ készüléknek lesz a legjobb kamerája, hiszen egy 200 MP-es Samsung lencsét kaphat majd meg.


Forrás