Kiderült, milyen specifikációkkal jön a Google Pixel 7a

Az amerikai vállalat hamarosan bemutathatja a Google Pixel 7a okostelefont, amiről most nagyon sok információ szivárgott ki. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Google néhány hónapja mutatta be hivatalosan is a Google Pixel 7 sorozatot, ami a vártnál jobb kamera teljesítményt hozott el, valamint a többi specifikáció is említésre méltó.

Az idei évben a Google Pixel 6a okostelefon is megjelent, ami azonos hardverrel jelent meg, mint a Google Pixel 6 Pro okostelefon és az árazás is nagyon jól sikerült.

A legújabb információk szerint hamarosan megjelenhet a Google Pixel 7a okostelefon is, amiről most több információt is megtudhattunk. Egyrészt kiderült, hogy a kijelző egy FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű AMOLED panel, ami előrelépés az előd modellhez képest, hiszen ott csak 60 Hz, ami miatt több kritikát is kapott a termék.

Az is egy érdekes információ, hogy nem csak vezetékesen tud majd tölteni a készülék, hanem vezeték nélkül is, ami az ilyen közép-felső kategóriás termékeknél nem jellemző. Persze ha követik a tavalyi tendenciát, akkor az új sorozatban megjelent Google Tensor chip fog helyet kapni, ami viszont mindenképpen felső kategóriás teljesítményre képes.


Forrás