Kijelző alá épített szelfi kamerás okostelefont tervez a Huawei

huawei

Több nagy cég, köztük a kínai Huawei is, saját kijelző alá épített szelfi kamerás okostelefont tervez piacra dobni. Mutatjuk a részletet a kiszivárgott készülékkel kapcsolatban.

crypto50

A Huawei az utóbbi időszakban jelentősen megérezte az amerikai szankciókat, hiszen a tavalyi évben, közel 80%-al kevesebb okostelefont adott el, mint az azt megelőző évben. Ennek ellenére nem állnak le, újabbnál újabb készülékeket dobnak piacra és számos szabadalmat nyújtanak be, a tervben levő készülékekről.

Több vállalat már rendelkezik kijelző alá épített szelfi kamerás készülékkel, viszont ezek leginkább a kínai piacon kaphatóak. Kivételt képez a Samsung Galaxy Z Fold 3 okostelefon, ami szinte minden országban elérhető, de ez egy más kategória az okostelefon piacon belül is.

Úgy tűnik, hogy a Huawei még mindig meg akarja mutatni, hogy ott van a legjobbak között, így ők is benyújtották saját ötletüket a szabadalmi hivatalba.

A benyújtott képeken látható, hogy az előlapon minimális kávákat kapnánk, a szelfi kamera pedig egyáltalán nem látszódna. A hátlapon nagyon kicsit áll csak ki a kamera sziget, ami nagyon hasonló lehet ahhoz, amit a Huawei Nova 9 szériánál használnak. Arról egyelőre még nincs hír, hogy mikor jelenhet meg hasonló termék, de kiindulási alapnak jó, viszont a végén lehet, hogy nem lesz belőle semmi.


Forrás