Kiszivárgott a Honor 50 Pro + specifikációja

Már egy ideje hallani arról, hogy a közeljövőben bemutatkozhatnak az új Honor csúcsmobilok. Szivárgások is voltak arról, hogy milyen lapkakészlet lesz majd a készülékekben. Most kiderült a valószínűleg legerősebb új Honor mobil specifikációja.

Egy kínai szivárogtató szerint kikerültek a Honor 50 Pro Plus specifikációi. A készülék egy 2K-s 6,79 colos 120 Hz képfrissítésű, két kameralyukas Amoled kijelzőt kaphat meg. A készülékben dolgozni fog egy Snapdragon 888 processzor, LPDDR5-ös RAM-al és egy UFS 3.1-es tárhellyel.

A készülékben egy 4400mah-es akkumulátor foglalhat helyet, amit 66W-al vezetékese, 50W-al vezeték nélkül lehet majd tölteni. Kamerák tekintetében a főkamera 50 MP-es lesz, emellett lesz egy 13 MP-es ultraszéles látószögű lencse, egy 8 MP-es teleobjektív és egy ToF szenzor. Az előlapon egy 32 MP-es és egy 8 MP-es lencse található meg.  A készülék IP68-as tanúsítvánnyal fog rendelkezni, tehát ellen áll az édesvíznek 1,5 mélyen 30 percig és a port is bírja.

Ezek az információk nincsenek megerősítve. A készüléket a szivárgások alapján 2021 májusában fogják piacra dobni.

MEGOSZTÁS
Több éve figyelem a mobiltelefon piacot és annak sajátosságait. Mindig próbálok naprakész információkat hozni számotokra.