Kiszivárgott a Honor 80-as sorozat specifikációja

Honor

A kínai vállalat hamarosan piacra dobhatja a Honor 80-as sorozatot, aminek kiszivárogtak a specifikációi. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Honor idén még tartogathat meglepetéseket, ugyanis hamarosan piacra dobhatja a Honor 80-as sorozatot, ami összesen három tagból állhat. Érkezhet a Honor 80 mellett, a Honor 80 Pro és a Honor 80 Pro+ is.

Utóbbiról már néhány hete kiderült, hogy hardveresen egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapkát kaphat meg, amivel jelentősen kilóghat a sorból, a most megjelent szivárgások szerint.

Állítólag a sima modellben egy új MediaTek Dimensity 1080-as lapka dolgozhat, a Pro modellben pedig egy Snapdragon 778G SoC, ami már letette a névjegyét a piacon.

200

A kamerák specifikációk is kiderültek: a sima modell egy 64 MP-es kamerával lesz felszerelve, a Pro modell egy 108 MP-es lencsével, míg a Pro Plus modell egy 200 MP-es szenzorral lehet felszerelve. A töltési sebesség is ismert utóbbi készüléknél, aminek a nagysága 100W lesz vezetékesen.

Továbbá a legerősebb modell egy ívelt AMOLED kijelzővel lesz felszerelve, míg a többi modell kijelző típusa nem ismert, de szerintünk itt is hasonló lesz a panel. A RAM méret 12 GB lehet maximum, az alap modellnél valószínűleg pedig 8 GB.


Forrás