Kiszivárgott a Samsung Galaxy S23 széria bemutatási dátuma

A dél-koreai vállalat véletlenül megerősítette azt, hogy mikor kerül bemutatásra a Samsung Galaxy S23 sorozat. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

A Samsung Galaxy S23 sorozatról már hónapok óta érkeznek a szivárgások, amikből rengetek információt megtudhattunk a termékekről. Már egy ideje arról is mentek a találgatások, hogy mikorra eshet a pontos bemutatási dátum, amik a jelek szerint elég pontosnak bizonyultak.

Néhány hete arról olvashattunk, hogy valamikor február elejére eshet majd a megjelenés, most viszont ez bizonyossá vált, ugyanis a kolumbiai Samsung oldalán véletlen közzétettek egy plakátot, ami az új készülékek érkezését erősíti meg.

Erre az van írva, hogy Galaxy Unpacked, az nincs megjelölve, hogy a Samsung Galaxy S23 szériáról beszélünk, viszont aki figyelte a kiszivárgott render képeket, az a kameraszigetet, ami megjelenik a plakáton egyből felismeri.

Ez szerint tehát a hivatalos bemutató 2023. február 1-re fog majd esni, viszont azt meg kell jegyezni, hogy hivatalosan ezt még nem erősítette meg a dél-koreai vállalat, viszont kiindulási alapnak nagyon jó. Összesen három taggal fog bővülni a Samsung Galaxy S széria: Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy S23 Ultra.


Forrás