Kiszivárgott fotókon a Oneplus CE 3

A kínai vállalat hamarosan bemutathatja a Oneplus CE 3 okostelefont, amit most képeken is megtekinthetünk. Mutatjuk, hogy mit lehet tudni eddig a termékről.

A Oneplus idén már elég sok okostelefont mutatott be, viszont a Oneplus CE3 okostelefon még várat magára és a forrás szerint csak a következő év elején kerülhet majd hivatalosan is bemutatásra.

Árazásról még nem esett hír, de valószínűleg ennek a szériának is nőni fog majd az ára. Dizájn tekintetében, csak úgy, mint a legtöbb mostanában megjelenő okostelefon lapos kijelzővel és lapos élekkel fog rendelkezni, amitől elég dizájnos lesz a termék.

A kiszivárgott kép szerint a készülék jobb oldalán lesz a bekapcsológomb, míg a hangerő szabályzó a bal oldalon helyezkedik majd el. A szelfi kamera Infinity-O kivágásban fog elhelyezkedni az előlapon, a felbontása pedig 16 MP-es lehet.

A kijelző egy 6,7 colos 120 Hz képfrissítésű IPS LCD panel, ami minden bizonnyal FHD+ felbontású. A hátlapon összesen három kamera lesz megtalálható két kör alakú kameraszigeten, egy 108 MP-es főkamera és két 2 MP-es segédlencse.

Az akkumulátor kapacitás állítólag 5000 mAh-es lesz, amit maximum 67W-al lehet feltölteni vezetékesen. Hardveresen egy Snapdragon 695 lapka dolgozhat benne, ami mellé 12 GB RAM és 256 GB belső tárhely társul.


Forrás