Kiszivárogtak a Pixel 4/4 XL mobilok teljes hardverspecifikációi

A Google-től már korábban megtudtuk, hogy miként fog kinézni a Pixel 4, most pedig egy másik forrás mindkét mobil hardveres felépítéséről rántotta le a leplet.


A Pixel 4 és Pixel 4 XL bemutatójáig még két hét van még hátra. Ami a dizájn illeti, még júniusban megmutatta Twitteren a Google, hogy mire is lehet számítani. A hátlapról elmondhatjuk, hogy nagyon hasonló ahhoz, mint amit az iPhone 11 Pro-nál láttunk, ezen az oldalon ugyanis három kamera kap majd helyet egy méretes szenzorszigeten. Az előlapon sajnos a rengeteg érzékelőnek kell a hely, ezért elég vaskos felső kávát kapunk. A hardverspecifikációk terén már eddig is tudtuk, hogy Snapdragon 855 kerül majd a motorháztető alá, de azért még voltak megválaszolatlan kérdések. Ezeket most a 9to5Google-nak köszönhetően megtudtuk.

pixel-4-spec

A fenti kép alapján a Google Pixel 4 egy 5,7 hüvelykes Full HD+ felbontású Smooth Display nevű OLED megjelenítőt kap 90 Hz-es képfrissítéssel. A rendszermemória 6 GB lesz, a tárhely pedig modelltől függően 64 vagy 128 GB-os lehet. Az akkumulátor kapacitása terén azért nem szállt el a Google. A Pixel 4 ugyanis ha minden igaz egy 2800 mAh-s telepet fog kapni, ami nem mondható valami nagynak. Ezzel szemben a Pixel 4 XL-be egy 3700 mAh-s akkumulátor fog kerülni, ami azért már jóval méretesebb, de azért valljuk be csúcsmobilnál már ennél nagyobbal is találkoztunk. A megjelenítő itt már 6,3 hüvelykes lesz és QHD+ felbontásban fog operálni szintén 90 Hz-es képfrissítéssel.

pixel-4-box

Megtudtuk továbbá azt is, hogy mik lesznek a mobilok dobozaiban. Tehát adott a telefon, ami mellé kapni fogunk USB-C kábelt és a hozzá tartozó hálózati töltőt. Ezek mellé jár még egy autós töltő, egy sim tű és egy használati útmutató is. Valami oknál fogva a Google kihagyja a vezetékes fülhallgatót a csomagolásból. Ebből adódóan pedig kénytelenek leszünk beszerezni egy Bluetooth fülest vagy pedig egy USB-C bemenetű fülhallgatót.

A Pixel 4 és Pixel 4 XL bemutatója október 15-én esedékes, az árakat még nem tudjuk, mint ahogy azt sem, több országban elérhető lesz-e a Google Store, ahol ugye hivatalosan tudjuk majd megvásárolni a Pixel 4 szériát is.

FORRÁS9to5google
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.