Videón a Google Pixel 7a

Az amerikai vállalat valamikor az év első felében mutathatja majd be a Google Pixel 7a okostelefont, ami a napokban egy videón tűnt fel. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

A Google az idén sem fog tétlenkedni a szivárgások szerint, tovább építi a néhány éve megkezdett építkezést, ami elég jól megy a vállalatnak az eddig ismertek szerint.

Ezt azért lehet kiemelni, mert például kamerás fronton a Google Pixel 7 Pro az egyik legjobb okostelefon a piacon a tesztelők szerint, emellett megkérdőjelezhetetlen az, hogy az új termékek dizájnja egyedi.

A fő széria mellett egy olcsóbb kategóriás terméket is Piacra szokott dobni a cég, ami az idén is így lesz, ugyanis a pletykákból megtudhattunk néhány információt a Google Pixel 7a készülékről. Ha figyelembe vesszük a cégnél folyó trendet, akkor ugyan úgy a legújabb processzorral lesz felszerelve majd, mint a Google Pixel 7, leginkább a kijelző terén és kamerás fronton lehetnek nagy különbségek a kicsit eltérő dizájn mellett.

Néhány napja egy videó szivárgott ki az okostelefonról, miközben használják. Ebből a forrás szerint kiderül, hogy 90 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik majd a termék, emellett a Dual SIM támogatottság is adott lesz. Azt még hozzá lehet tenni, hogy a kijelző felbontás FHD+ lesz, persze ez nem látszik a videón, viszont a szivárgások már erről szóltak.


Forrás