Kiszivárogtak a Samsung Galaxy Buds 2 Pro specifikációi

samusng

A dél-koreai vállalat napokon belül bemutathatja a legújabb generációs vezeték nélküli fülhallgatóját, aminek most kiszivárogtak a specifikációi. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

A Samsung augusztus 10-én fogja tartani a következő nagy bemutatóját, amin a feltételezések szerint megjelenhet a Samsung Galaxy Z Fold 4 és Samsung Galaxy Z Flip 4 okostelefon, továbbá bemutatkozhat a Samsung Galaxy Watch 5 széria és a legújabb vezeték nélküli fülhallgatója a cégnek a Samsung Galaxy Buds2 Pro (vagy Buds Pro2) néven.

A Samsung Galaxy Buds Pro széria jelenleg még egy tagot számlál, amit igazán rég frissítettek, így érthető az új termék bevezetése.

A kiszivárgott képekből kiindulva a fő irányvonal megmarad, tehát nagyon fog hasonlítani a termék az előd modellre, viszont a felülete teljesen megváltozik, hasonló lehet majd, mint amit a Samsung Galaxy Buds 2-nél használtak, legalább is a fotók szerint, de élőben persze máshogy nézhet majd ki.

A nemrég megjelent pletykából kiderült, hogy további mikrofonokat kaphat meg a termék a jobb telefonálás céljából, továbbá támogatni fogja a 360 fokos hangzást, emellett az aktív zajszűrés is tovább javulhat. A készülék Bluetooth 5.3-as szabvánnyal fog rendelkezni, valamint megkapja az IPX7-es tanúsítványt is, így 1 méter mélyen akár 30 percig is kibírja édesvízben a termék.


Forrás