Kiszivárogtak a (Xiaomi) Redmi Note 11 és Note 11 Pro hardverspecifikációi

redmi-note-10-pro-cover

Egy külföldi forrásnak köszönhetően szinte minden kiszivárgott a hamarosan érkező (Xiaomi) Redmi Note 11 szériájának mobiljairól.

crypto50

A közelmúltban nem igazán hallottunk semmi új információt a Redmi Note 11 és Redmi Note 11 Pro mobilokról. Az már korábban kiszivárgott, hogy a Pro változat 120 wattos gyorstöltéssel fog érkezni, de ezen kívül semmi újat nem tudtunk meg, egészen mostanáig. A Weibo-n ugyanis felbukkant egy elég neves és megbízható forrástól származó bejegyzés, amiben feltárták a két készülék hardverspecifikációinak egy részét. Valamint a bemutatójuk időpontjával kapcsolatban is érkezett egy friss hír. Eszerint még a kínai Singles Day előtt felkerülhetnek a boltok pocaira a mobilok, vagyis még november 11-e előtt kereskedelmi forgalomba kerülhetnek.

redmi-note-10-cover

A visszatérve a hardverspecifikációkra a Redmi Note 11 Pro állítólag 120 Hz-es OLED kijelzővel fog érkezni. A számítások elvégzéséről MadiaTek Dimensity 920 lapka fog gondoskodni. A rendszermemória 6 GB lesz 128 GB-os tárhely mellett valamint lesznek 8 GB-os változatok is amikhez 128 vagy 256 GB tárhely dukál majd. A pletykák szerint a kezdő ár 1599 jüan lesz, ami jelenlegi árfolyamon átszámítva 77 ezer forintot jelent. Annak ellenére, hogy egy korábbi hír 120 wattos gyorstöltésről szólt ezt most az új információk cáfolják. Mivel a forrás 67 wattosat említ meg az 5000 mAh-s akkumulátor mellé. Ami a kamerákat illeti 108 megapixeles elsődleges szenzor lesz majd a hátlapon, az előlapon pedig egy 16 megapixeles szelfi kamera, a többi modulról nem érkezett információ.

redmi-note-10-pro

Az alap Redmi Note 11 is 120 Hz-es megjelenítővel fog érkezni, de itt a panel állítólag LCD lesz. A motorháztető alatt MediaTek Dimensity 810 fog dübörögni. A rendszermemória 6 vagy 8 GB RAM lehet a tárhely pedig 128 GB-os. Az akkumulátor kapacitása ez esetben is 5000 mAh-s lesz, de csak 33 wattos gyorstöltés lesz támogatott. A hátlapon lévő elsődleges kamera felbontása 50 megapixel, az előlapra 13 megapixeles szenzor kerül.