Korlátlan mobilnetet féláron és díjmentes mobilhívást kínál a Telekom

Most különösen megéri átnéznünk a Telekom ajánlatait, hiszen több szolgáltatás és kedvezmény fedezhető fel a kínálatban, nem csak új, hanem meglévő ügyfelek számára is.

A cikkünk megjelenésekor futó Magenta 1 kampány keretein belül kiemelten jó kondíciókkal juthatunk otthoni szolgáltatáshoz, mobilnethez vagy akár kedvezményes áron vásárolhatunk készüléket.

Ha rendelkeztek legalább két otthoni előfizetéssel (internet, TV vagy otthoni telefon), és mellette van legalább egy havidíjas mobil előfizetés, akkor minden alapszolgáltatás havidíja 30%-kal csökken (a Telekom ide tartozó igénybevételi feltételei szerint), a 2 év hűségért kapott készülékkedvezményt több eszközre is felhasználhatod, valamint olyan extrákat is kapsz, mint például a Netgarancia, ami extra netet biztosít számodra a csoportba bevont összes feltöltőkártyás és havidíjas szolgáltatáshoz, ha váratlan hiba adódik az otthoni szolgáltatásban.

Amennyiben legalább 3 db mobil előfizetésed van bevonva a Magenta 1-be, akkor a Gigaerős Korlátlan csomagokra 50% kedvezményt fogsz kapni a 30% helyett. A Telekom TV GO-val és HBO GO-val díjmentesen, korlátlan belföldi adatforgalommal tévézhetsz mobilon is. Az élő adást egy időben akár több eszközön is nézheted, otthon vagy útközben. Lehetőség van családon belül korlátlan beszélgetésre, akár 5 mobil hívószámot is bevonva, 0 Ft‑ért havonta! A kedvezménybe 4 Domino előfizetést is bevonhatsz.

A további részletekért látogassatok el a Telekom weboldalára, és böngésszetek a lehetőségek közül, hiszen adottak a spórolás lehetőségei. Az ajánlatokat ezen linken tudjátok megtekinteni.

Forrás: telekom.hu