Lite változatot kaphat a Samsung Galaxy Z Flip

A legfrissebb pletykák szerint a Galaxy Z Fold Lite helyett a Galaxy Z Flip kaphat előbb Lite változatot.

Az összecsukható telefonok gyártásához szükséges technológia még most is nagyon drága. Ezt egyértelműen mi felhasználók is érezhetjük egy adott készülék árán. Persze jelenleg még nem sok ilyen telefon van forgalomban, a Samsung termékkínálatában a Galaxy Fold, Galaxy Z Fold és a Galaxy Z Flip modelleket találhatjuk meg, de már pletykálnak egy új eszköz érkezéséről is. Ez azonban mos úgy tűnik, hogy nem a korábbi pletykáknak megfelelően a Fold egy Lite változata lesz hanem a szóbeszéd szerint a Z Flip-hez érkezik egy ilyen modell.

Külföldi források szerint a Samsung leállította a Galaxy Z Fold Lite projektet és úgy döntöttek, hogy helyette a Z Flip Lite-ra koncentrálnak. A fentieket persze a Samsung részéről nem erősítette meg senki, ezért nem árt pletykaszinten kezelni a dolgot. Talán az elkövetkezendő hónapokban fogunk még hallani a Z Flip Lite-ról és akkor bebizonyosodik, hogy valóban volt-e alapja ennek a pletykának.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.