Már a következő hónapban jöhet a Honor 60 sorozat

honor

A Honor néhány hónapja mutatta be a Honor 50-es sorozatot, aminek egyik tagjai hazánkban is debütál, mégis még az idén jöhet ennek folytatása, a Honor 60  sorozat.

crypto50

A Huawei a tavalyi év végén kénytelen volt megválni a Honor leányvállalatától, több okból kifolyólag. Egyrészt azért, hogy csökkentse a kiadásait és kisebb legyen a veszteség, másrészt azért, hogy önállóan tudjon tevékenykedni a piacon a cég, hiszen lehetséges, hogy így nem hárulnak át a szankciók rájuk.

Ez így is lett, ezért a Honor újra piacra dobhat olyan készülékeket, amik rendelkeznek Google támogatottsággal. Az első ilyen okostelefon a Honor 50 5G lett, aminek még az idén megérkezhet a folyatása a pletykák szerint.

honor 60

Egy kínai szivárogtató szerint összesen 3 kiadással találkozhatunk a Honor 60 sorozatnál: Honor 60, Honor 60 Pro és Honor 60 SE. Ez egy gyors váltás lehet, azt viszont egyelőre még nem tudni, hogy mi az oka a ennek. Lehetséges, hogy a nagy hasonlóság miatt (Huawei Nova 9), de az is lehet, hogy csak meg szeretnék mutatni a konkurenciának, hogy mire képesek.

Egy jelentés arról árulkodik, hogy a sima Honor 60 60W-os gyorstöltésre lehet képes, az SE variáns 40 W-ra, míg a Honor 60 Pro akár 100W fölé is kúszhat, ami nem lenne meglepő egy kínai telefonmárkától.

Emellett azt is megtudhattuk, hogy utóbbi készülék Qualcomm Snapdragon 870-es lapkával lehet majd felszerelve, ami még mindig nem túl acélos akkor, ha a felső kategóriába szánja a terméket a Honor. A 4500 mAh-es akkumulátor is adott lehet, a spekulánsok pedig akár öt kamerával is számolnak a hátlapon.

Arról egyelőre még nincs hír, hogy pontosan mikor érkezhetnek meg a készülékek és melyik piacokra szánják őket, de abban biztosak lehetünk, hogy hamarosan mindent megtudunk róluk.


Forrás