Már úton a Honor 70-es sorozat

honor

A kínai vállalat hamarosan piacra dobhatja legújabb szériáját, ami Honor 70 néven érkezhet meg. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

A Honor az utóbbi időszakban belehúzott, hiszen nem elég, hogy tavaly bemutatták a Honor 50-es sorozatot, ami Magyarországon is kapható, de már megjelent a Honor 60-as sorozat is, hamarosan pedig jöhet a Honor 70-es sorozat. Pontos megjelenésről egyelőre még nincs hír, de biztosan egyre több mindent tudhatunk majd meg a termékről.

A Honor 70-es széria a kameraképességekre mehet rá, hiszen a legújabb pletykák szerint, a Sony IMX800-as érzékelőjét kaphatják meg a sorozat, ami hatalmas mérettel rendelkezik.

Render képek egyelőre még nem érkeztek, de valószínűleg ragaszkodnak majd az eddig megszokott megjelenéshez.

Hardveresen, ha az előd modellekből indulunk ki, akkor egy Snapdragon 778G Plus dolgozhat majd a készülékben, de természetesen ezek csak találgatások, arra is van esély, hogy ennél még erősebb lapkával jöhet, de az is lehet, hogy MediaTek lapka lehet majd a termékben.

Szoftveresen minden bizonnyal Android 12 fog futni a készüléken és a termék rendelkezni fog a Google szolgáltatások támogatásával. Ha a Honor 60-as sorozatból indulunk ki, akkor a Magyarországi megjelenés a következő évre tehető, ha egyáltalán lesz ilyen.


Forrás