Márciustól drágul szinte mindenkinek az előfizetése a Telekomnál

telekom

A Telekom a napokban egy új bejelentést tett, ami szerint drágulni fog márciustól a legtöbb szolgáltatása, ami szinte mindenkit érint. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

Mint ahogyan azt mindenki észrevehette már, szinte minden termék, szolgáltatás drágul a környezetünkben és most úgy tűnik, hogy a drágulás elérte a Telekomot is, ahol drágulni fognak az otthon előfizetések és a mobiltelefon előfizetések is egyaránt 2023- március 1-től.

A cég ezt a hírt a honlapján közölte, amit a forrás felirat alatt megtalálhattok a cikk alján. A vállalat mindent profin közöl. Az első emelt számla áprilisban érkezhet majd meg, ugyanis a márciusi hónap lesz először magasabb értékekkel kiszámlázva. A növekedés mértéke 14,5% lesz egységesen, a 2022-es Központi Statisztikai Hivatal által mért adatok szerint.

A cég leírásában azt is elmagyarázza, hogy miért volt szükség erre a lépésre és leírja, hogy jelentősen növekvő költségek állnak fent náluk is, valamint a hálózat fejlesztésekre is szükség van, hogy tudják tartani a fejlődést és a stabilitást. A havidíj pontos összegét március 1-től lehet majd megtekinteni a Telekom honlapján, a saját fiókunkban. A felhasználóknak ezzel kapcsolatban nincs teendőjük, automatikusan kapják majd a magasabb számlát.

alza.cz/bnr/38741″ width=”250″ height=”250″>
Forrás