Még a hónapban jöhet a Honor X30 okostelefon

honor

a kínai vállalat úgy tűnik még nem áll le az idén, hiszen napokon belül megérkezhet a Honor X30 okostelefon, mi pedig mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

A Honor a Huawei-től való szétválás óta, nem titkolt célt határozott meg magának: szeretne újra ott lenni az élmezőnyben és a kínai piac vezető márkája lenni. Erre minden esélye megvan, hiszen megvan a háttér, emellett jó minőségű készülékeket dobnak piacra. A növekedés látható, hiszen az előző negyedévben, a hazai piacon már ott voltak a top 3-ban.

A kínai cég, nemrég mutatta be a Honor 60-as sorozatot, ami gyors frissítése volt az előző szériának, viszont arról nincs hír, hogy mikor érkezhet meg Kínán kívül a sorozat, hiszen a Honor 50 5G is csak novemberben jelent meg Magyarországon. Most viszont egy új modellt mutathatnak be napokon belül újra, ami Honor X30 névre hallgathat.

honor

A Honor X30i és a Honor X30 Max okostelefon, még október elején mutatkozott be, most pedig a sima modell is jön. Egy hivatalos plakátkép szerint a bemutató december 16-án lehet. A Honor X sorozatból értékesített a legtöbbet a cég az eddigi működése alatt, amivel folyamatosan rekordot döntöget, vállalaton belül. Ez lehet az egyik kulcs tényező a további növekedés felé.

A készülékről egyelőre még nem sok információ érkezett, viszont a következő napokban, biztosan egyre több minden fog kiderülni róla. Egyes források azt feltételezik, hogy egy Qualcomm Snapdragon 695 5G dolgozhat majd a készülékben, emellett a mobiltelefon egy 120 Hz képfrissítésű LCD panelt kaphat meg és a Magic 3 sorozathoz hasonló kameraszigettel lesznek felszerelve.


Forrás