Még az idén megjelenhet a Google Pixel Fold

pixel

Már egy ideje hallani lehet arról, hogy a kereső óriás is kiadhat egy hajlítható kijelzővel felszerelt okostelefont. Mutatjuk, hogy eddig mit tudunk róla.

crypto50

A Google idén egy új szintre emelkedett a mobiltelefonpiacon, hiszen a Google Pixel 6 sorozattal egy változást hoztak el a piacra. Az egyik legfontosabb az a saját lapkakészlet, ami Tensor chip néven fut.

Az új hírből adódóan nem is lenne meglepő a cégtől egy hajlítható kijelzős telefon, hiszen minden adott hozzá: szoftveresen az Android felületet ők fejlesztik, leginkább a Samsunggal karöltve. Emellett egy egyedi saját lapka is a rendelkezésükre áll, a kijelző technológia beszerzése valószínűleg pedig nem lenne nagy gond, hiszen köztudottan jó kapcsolatot ápol a dél-koreai óriással.

pixel

Egy frissítésből derülhetett ki az, hogy még idén a Q4-es időszakban meg is érkezhet a Google Pixel Fold. Az új Androidos felület ezekre a típusú termékekre Android 12.1 néven fog érkezni. A kijelző 7,57 colos lehet természetesen a típusa AMOLED lesz és 120 Hz-es képfrissítéssel is rendelkezni fog.

Szivárgások szerint állítólag két kijelzővel fog érkezni a termék, így a Samsung Galaxy Z Fold szériára hasonlíthat leginkább. Hivatalos árazásról és megjelenésről egyelőre nincs hír, de biztosan megfogjuk nektek írni, amit tudunk.


Forrás