Még meg sem jelent, de máris szerzett egy rangos elismerést a OnePlus 8 Pro

oneplus-8-cover

A DiplayMate tesztelte a hamarosan bemutatkozó OnePlus telefonokat és a OnePlus 8 Pro megjelenítője egy új teljesítményrekordot ért el.


Annak ellenére, hogy a OnePlus 8 és OnePlus 8 Pro bemutatója még egy kicsit odébb a szerencsésebbek már kezükben tarthatták a telefonokat. A DiplayMate neve valószínűleg sokaknak ismerős számos olyan eszközt pontoztak már ami megjelenítővel rendelkezik a táblagépektől kezdve a mobiltelefonokon át egészen a televíziókig. Tehát el lehet róluk mondani, hogy van egy kis tapasztalatuk ezen a téren.

oneplus-8-1

Twitter bejegyzésük alapján sikerült nekik a OnePlus 8 és OnePlus 8 Pro-t is alávetniük egy tesztnek, és a két készülék közül a Pro változat egy elég lenyűgöző eredményt ért el. A DisplayMate ugyanis A+ kategóriába sorolta a OnePlus 8 Pro megjelenítőjét, illetve elnyerte a DisplayMate legjobb okostelefon-kijelző díját is.

A OnePlus 8 sorozat bemutatója egyébként április 15-én lesz, a fentiek tükrében pedig egyre jobban várjuk a 8-as szériát.

FORRÁStwitter
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.