Megérkezett az első fotó a Xiaomi következő csúcsmobiljáról

Szeptemberben az új iPhone-ok mellett a Xiaomi Mi Mix széria következő tagja is be szokott futni. Meglepő módon viszont idáig elég keveset lehetett hallani a kínai cég csúcsmobiljáról, állítólag mindent megtesznek azért, hogy ne szivárogjon ki semmi a mobilról.

REVO2

A Mi Mix 4 dizájnban a korábbi modelleket fogja követni, erről árulkodik egy most előkerült kémfotó. A ház szögletes, a kijelző körül pedig rendkívül vékony kávákat láthatunk, leszámítva az alsót ami tarkásban van, nincs kizárva, hogy ez valamivel vastagabb lesz a többinél. Úgy fest a Xiaomi-nak nem jött össze a dolog, és idő előtt kiszivárgott egy kép a készülékről, persze a forrás nem hivatalos, ezért egyelőre érdemes pletykaszinten kezelni a látottakat. Szenzorsziget nincs, valószínűleg valamilyen mechanizmus segítségével tudjuk majd előcsalogatni az előlapi kamerát, bár ha a korábbi modellekből indulunk ki akár az alsó kávára is kerülhet, de erre mondjuk azért kicsi az esély.

A lapkakészlet kétségkívül az új Snapdragon 855+ lesz, ami mellé akár 12 GB RAM és 1 TB belső tárhely is társulhat. A pletykák alapján a Mi Mix 4 kapja meg elsőként a Samsung által fejlesztett 108 megapixeles szenzort, így kamerás vonalon sem lesz okunk panaszra. Az eszköz már az 5G hálózatokra is tud majd csatlakozni, de gyaníthatóan 4G LTE modemmel szerelt változat is piacra fog kerülni, valamivel kedvezőbb árcédulával. Az akkumulátor kapacitása állítólag 4000 milliamperóra, ami a korábbi hírek szerint támogatja a 100W-os gyorstöltést. Várhatóan Android 10 rendszert futtat majd a masina és a hónap végén mutatkozik be.