Megérkeztek az első hírek az iPhone 13 szériáról és az SE folytatásáról

Annak ellenére, hogy még az iPhone 12 szériát sem ismerjük, már most megérkeztek az első hírek egy elemzőtől a jövőre debütáló sorozatot illetően. 

gearbest_banner_Redmi_9a

A közelmúltban Ross Young kijelző elemző, számos olyan információt hozott nyilvánosságra az iPhone 13-ról amit mondhatjuk, hogy eddig is sejthettünk. Ross szerint a 2021-ben érkező iPhone 13 széria nagyon fog hasonlítani az idei sorozatra, mivel ugyanúgy négy készüléket kapunk és ezek dizájnban is hasonlítani fognak. Ebből adódóan tehát lesz egy 6,7 hüvelykes Pro Max modell, kettő 6,1 és egy 5,4 hüvelykes modell.  Ha igazak a pletykák akkor az idei széria mobiljai már 90 Hz-es kijelzővel fognak jönni. Így Rossnak nem volt nehéz kitalálni, hogy a jövőre érkezők közül a Pro modell már 120 Hz-es megjelenítőt kaphat, ami a ProMotion kijelző néven futhat be a köztudatba.

iphone-13-ross-y

Ezek kívül az SE folytatásával kapcsolatban is megosztotta gondolatait. Kijelentette, hogy szerinte a harmadik generációs SE biztosan nem fog bemutatkozni 2022 tavasza előtt. Szerinte egyébként az új SE 6,1 hüvelykes kijelzővel fog érkezni és már támogatni fogja az 5G-t is. A Touch ID-től viszont el fog búcsúzni az SE és helyette a iPad Air 4-ben is lévő bekapcsológombban elhelyezett biometrikus azonosítóval fog debütálni.

MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.