Megerősítve: 2 év kihagyás után visszatér a Xiaomi egyik népszerű mobilja

A Xiaomi rajongók egy közkedvelt szériájának következő telefonja is vissza fog térni a Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra és a Mi 11 Lite bemutatójának napján.

A Xiaomi már korábban megerősítette, hogy március 29-én fognak debütálni a tavaly decemberben bemutatott Mi 11 sorozat további tagjai. Az elsődleges információk alapján az alap Mi 11 mellé érkezni fog még a Mi 11 Pro és a Mi 11 Ultra, valamint a Mi 11 Lite is kilátásban van. Tegnap a Xiaomi megerősítette, hogy nem csak a Mi 11 mobilokat fogják bemutatni március 29-én hanem egy korábbi termékcsaládjuk is vissza fog térni aznap. Ugyanis a Mi Mix széria is bővülni fog egy taggal, ami azért számít remek hírnek mivel utoljára két éve érkezett telefon ebbe a termékcsaládba. (A Mi Mix Alpha-t nem számoljuk, mivel ez végül meg sem jelent.)

A közzétett poszter alján egyébként az a szöveg olvasható “valami újat mutatunk neked”. Mivel az elmúlt időszakban csak egyetlen olyan telefonról lehetett hallani, ami a Mi Mix sorozatban kaphat helyet így merjük feltételezni, hogy a Xiaomi első hajlítható mobiljáról lesz szó. Erről egyébként a napokban több fotó is kiszivárgott és a képeken a készülék hátlapján láthatjuk a Mix logót is. Ez alapján más nem igazán jöhet szóba. Az eddig kiszivárgott információk alapján a 16: 9-es képarányú szabványtól eltérően a Xiaomi 17 :9-es képaránnyal dobná piacra a mobilt. A pletykák alapján kijelzőjének mérete 6,4 hüvelykes lehet.

A bemutatóig tehát már meg vannak számlálva a napok, azért reméljük, hogy még a leleplezés előtt láthatunk majd friss képeket róla.