Megjelenet a Honor Magic 4 Lite

honor

A kínai márka egy újabb okostelefont dobott piacra, ezúttal Honor Magic 4 Lite néven. Mutatjuk, hogy mit tudunk róla.

crypto50

Úgy tűnik, hogy a kínai gyártók sokat tanulnak egymástól, hogyan kell taktikázni a piacon. Habár a Honor számára nem ismeretlen az, hogy ugyan az a készülék más néven is megjelenhet (Huawei-Honor), mégsem megszokott az, amit most megint csináltak. A napokban bemutatkozott az európai piacon (Franciaország) a Honor Magic 4 Lite, ami ugyan az, mint a Honor X30 és a Honor X9 5G.

A termék kék, ezüst és fekete színben vásárolható meg, 6GB/128GB-os kiadásban, az előbb említett országban. Arról nincs információ, hogy Magyarországra is megérkezne a termék.

Hardveresen egy Snapdragon 695 dolgozik a készülékben, a fentebb említett tárhely és RAM mellett. Ahogyan már az előd modelleknél is megszokhattok, itt adott a Google támogatottság.

A kijelző egy 6,81 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű IPS LCD panel, amin Infinity-O kivágásban helyezkedik el a szelfi kamera, aminek a felbontása 16 MP. A hátlapon összesen három lencse kapott helyet: egy 48 MP-es főkamera, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység lencse.

Az akkumulátor is méretes, hiszen egy 4800 mAh-es akkumulátor telepet kapott meg a készülék, amit egy 66W-os töltővel lehet feltölteni USB Type-C porton keresztül.


Forrás