Megjelent a Honor X40 5G okostelefon

honor

A kínai vállalat a napokban hivatalosan is bemutatta a Honor X40 5G okostelefont, ami jó áron érkezett meg, remek specifikációkkal. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Honor a népszerű Honor X sorozatába újabb terméket hozott el a felhasználóknak, ami egyelőre a kínai piacon fog megjelenni Honor X40 5G néven. Az alap modell mai árfolyamon számítva durván 90.000 Ft-os áron lesz elérhető, háromféle színben. A legerősebb kivitel 12GB RAM-os és 256GB tárhelyes lesz.

A Honor X40 5G hardveresen egy nyolcmagos Snapdragon 695 lapkát kapott meg, maximum a fent említett RAM és tárhely mellett. Szoftveresen alapból Android 12 fut a készüléken, ami néhány frissítést még biztosan fog kapni a jövőben. Az alap RAM méret mellet még lehetőség van 7 GB virtuális RAM-ot használni, ha valakinek igénye van rá.

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit vezetékesen maximum 40W-al lehet tölteni, USB Type-C porton keresztül, ami ebben a kategóriában jónak mondható.

A hátoldalon összesen két lencse szerepel, egy 50 MP-es főkamera és egy 2 MP-es segéd szenzor. Ha a termék hátoldalát megnézzük, akkor a Huawei csúcskészülékei juthatnak róla eszünkbe, viszont itt jól látható a termék hátulján a Honor felirat.

A vásárlóknak a kijelzőre sem lehet panasz, ugyanis egy 6,67 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű OLED panel kapott helyett a termékben.


Forrás